Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

 

A NÉBIH közlése alapján értesítjük a T. Horgásztársakat, hogy a munkaszüneti napok miatt a Fogassüllő tilalmi ideje 2018. április 27-én (péntek) 24:00 órakor lejár.

A méret és mennyiségi korlátozás változatlan!

Tóth István
ügyvezető igazgató

Tisztel Horgásztársak!

A Ráckevei Duna-ágon kialakult kedvezőtlen környezeti állapotok és az abból eredő károkozás miatt ismételten az állami szervekhez fordultunk. Az ezzel kapcsolatos dokumentációt közzé tesszük. A beadványunkat a felsorolt szervezeteket kívül megkapta:

  • Dr. Hoffmann Imre - Közfoglalkoztatásért és vízügyért felelős helyettes államtitkár
  • Bóna Zoltán - országgyűlési képviselő
  • Pánczél Károly - országgyűlési képviselő


Értesítjük Tisztelt horgászainkat hogy 2018. április 17-18-án 300.000 db zsenge csuka és 2.000.000 db zsenge süllő ivadékot telepítünk a Ráckevei Duna-ágba. A néhány centiméter nagyságú ivadékokat halászati őreink csónakból juttatják ki a legalkalmasabb élőhelyekre a lehetőségek szerint minél jobban szétosztva.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Hamarosan itt a tavasz és megkezdődik a horgász szezon. Úgy gondoljuk, közös érdekünk, hogy a természetet élvezni vágyó horgászok biztonságát semmi ne veszélyeztesse. Az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. különösen nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, sajnos ennek ellenére minden évben előfordulnak súlyos vagy halálos balesetek a vízpartokon, melyek apró odafigyeléssel, tájékoztatással elkerülhetőek lettek volna. Kérjük, legyen Ön is partnerünk abban, hogy egyesületük tagjainak, ill. az üzemeltetésükben/tulajdonukban lévő horgászvizet látogató horgászoknak a figyelmét felhívják az alábbiakra:

A Szövetség Versenysport Bizottsága május 6-án immár második alkalomal rendezi meg az RDHSZ Családi Horgászversenyt.

A jó hangulatú baráti versenyre szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A verseny kiírása itt olvasható!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.