Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre, a Balzer Hungária Kft támogatásával, a RSD tassi (1 fkm-7fkm) szakaszán.

A verseny időpontja: 2019. október 13. vasárnap
Nevezési határidő: 2019. október 9.

A verseny kétfős, csónakos, nyílt nevezéses csapatverseny, nevezési díj 10000,-Ft/ csapat! A kétfős csapatversenyen bárki elindulhat. A versenyzők térítés nélkül reggelit és ebédet kapnak.

Versenyszabályok:
A csapatok a kijelölt pályán szabadon mozoghatnak, azonban csónakjaik 50m-en belül nem közelíthetik meg egymást, kivéve a helyváltoztatás közbeni keresztezéseket. A kifogott halakat merítőháló segítségével kell csónakba emelni. Tilos szájfogó, vágóhorog és minden egyéb a halaknak esetlegesen sérülést okozó eszköz használata. A halradar és csónakmotor használata megengedett. A kifogott halakat a mérlegelésig élve kell tartani lehetőleg pontyzsákban tárolva. Tilos szájbilincsen, pányván tárolni a kifogott halakat. Az eredmények a csapat által kifogott halak teljes hosszát centiméterben négyzetre emelve és összeadva alakulnak ki. Az itt nem szabályozott kérdésekben az országos Csónakos Pergető Versenyszabályzat az irányadó.

A verseny időtartama: 5 óra.

Díjazás:
Az első helyezett csapat a Balzer értékes tárgyjutalmait és kupát, a második és harmadik helyezett csapatok kupát és a Balzer cég további értékes termékeit kapják, valamint a legnagyobb halat fogó csapat is díjazásban részesül.

A verseny programja:
7. 00 órától: Regisztráció (Mindenki köteles jelentkezni a szervezőknél), reggeli
8.00 Megnyitó, sorsolás
8.30 Felkészülés a versenyre, kihajózás
9.00 – 14.00 Verseny
14.30 Ebéd, értékelés, eredményhirdetés

Csónak: A verseny résztvevőinek maguknak kell csónakról gondoskodniuk.

A versenyre jelentkezni lehet, illetve további információkért keresse Algayer Zoltánt, az RDHSZ Versenysport Szakbizottság pergető versenyekért felelős tagját az címen.

A versenyen mindenki saját felelősségre vehet részt. Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget.

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.