Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a RSD Dunavarsány és Szigetszentmiklós (38-45 fkm.) közötti szakaszán.

A verseny időpontja: 2019. szeptember 8. vasárnap
A gyülekező helye: Dolgozók Szigetszentmiklósi Horgász Egyesülete horgásztanyája (2310 Szigetszentmiklós, Horgász u. 18.)
Nevezési határidő: 2019. szeptember 3.
A verseny kétfős, csónakos, nyílt nevezéses csapatverseny, nevezési díj nincs! A kétfős csapatversenyen bárki elindulhat, aki a RDHSZ bármely egyesületének tagja a 2019. évben. A versenyzők térítés nélkül reggelit és ebédet kapnak.
Versenyszabályok:
A csapatok a kijelölt pályán szabadon mozoghatnak, azonban csónakjaik 50m-en belül nem közelíthetik meg egymást, kivéve a helyváltoztatás közbeni keresztezéseket. A kifogott halakat merítőháló segítségével kell csónakba emelni. Tilos szájfogó, vágóhorog és minden egyéb a halaknak esetlegesen sérülést okozó eszköz használata. A halradar és csónakmotor használata megengedett. A kifogott halakat a mérlegelésig élve kell tartani lehetőleg pontyzsákban tárolva. Tilos szájbilincsen, pányván tárolni a kifogott halakat. Az eredmények a csapat által kifogott halak teljes hosszát centiméterben összeadva alakulnak ki. Az itt nem szabályozott kérdésekben a hivatalos MOHOSZ Országos Csónakos Pergető Versenyszabályzata az irányadó.
A verseny időtartama: 5 óra.
Díjazás: Az első három helyezett csapat kupát és értékes tárgyjutalmat kap, valamint a győztes csapat elnyeri a RDHSZ 2019. évi Pergető Bajnoka címet és a vándorserleget.

A verseny programja:
6. 30 órától: Regisztráció (Mindenki köteles jelentkezni a szervezőknél), reggeli
7.30: Megnyitó, sorsolás
8.00: Felkészülés a versenyre, kihajózás
9.00 – 14.00: Verseny
14.30: Ebéd, értékelés, eredményhirdetés

Csónak: A verseny résztvevőinek maguknak kell csónakról gondoskodniuk, de a rendezőség korlátozott számban tud csónakot biztosítani.

A versenyre jelentkezni lehet, illetve további információkért keresse Algayer Zoltánt, az RDHSZ Versenysport Szakbizottság pergető versenyekért felelős tagját az címen, vagy a 20/9227121 telefonszámon.

A versenyen mindenki saját felelősségre vehet részt. Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget.

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.