Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a csepeli Csőhídi versenypályán a 2019. évi, 5. RDHSZ EGYÉNI FEEDER BAJNOKSÁG. (Amennyiben a Csőhídi versenypálya állapota, vagy bármilyen egyéb körülmény nem teszi lehetővé a verseny lebonyolítását, az RDHSZ EGYÉNI FEEDER BAJNOKSÁG a Dömsödi övcsatorna Duna-ág felöli, dömsödi szakaszán található versenypályán kerül megrendezésre. Változás esetén a versenykiírás módosításra kerül és a már nevezett versenyzőket minimum 10 munkanappal a verseny előtt e-mailben értesítjük. )

Időpont: 2019. május 4., szombat

Nevezési határidő: 2019. április 28.

A nevezés kezdete RDHSZ tagoknak: a versenykiírás közzétételétől

A nevezés kezdete vendég horgászoknak: 2019. április 15.

Helyszín: Csepel, Csőhídi versenypálya

A verseny időtartama: 5 óra

A verseny nyílt nevezéses, nevezési díj NINCS!

  • A versenyzők számára üdítőt valamint reggelit és meleg ebédet biztosítunk.
  • Területi jeggyel nem rendelkező horgászok nulla forintos napijegyet kapnak, tehát nem kell a verseny napjára napijegyet váltani.
  • A verseny díjazása: kupák, érmek és oklevelek.
  • A versenyek kategóriánkénti győztese a következő évben (2020) egy éves RDHSZ területi jegyet kapnak eredményük elismeréseként (kivéve a vendég kategória).

Kategóriák:

  • felnőtt (RDHSZ tagsággal)
  • női (RDHSZ tagsággal)
  • utánpótlás (RDHSZ tagsággal) (2019. december 31.-ig 15.-ik életévet be nem töltött)
  • vendég (RDHSZ tagság nélkül)

A női és gyermek horgász kategóriákat minimum 3 fő indulása esetén értékeljük.

Díjazás: a kategóriánkénti első három helyezett serleget illetve érmet kap. Az RDHSZ tagsággal rendelkezők kategóriájának abszolút győztese, pedig elnyeri az RDHSZ 2019. évi Egyéni Feeder Bajnoka címet, és egy évig tulajdonosa lesz a vándorkupának.

A versenyen bárki elindulhat, aki a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség valamelyik tagegyesületében tag*. Az RDHSZ tagjai térítés nélkül reggelit és ebédet kapnak.

*Amennyiben a szövetségi tagsággal rendelkezők nevezései engedik, 2019. április 15-től, korlátozott számban nevezhetnek és versenyezhetnek az RDHSZ tagsággal nem rendelkező horgászok is, nevezési díj nélkül, de napijegyet kötelesek váltani. A vendéghorgászok részére az ebéd térítéses, amit a reggeli regisztrációnál kérünk rendezni. A vendéghorgászok külön szektorban foglalnak helyet, és értékelésük is külön történik. Térítésmentes napijegy a helyszínen váltható.

A verseny szabályzata: A verseny lebonyolítása a hivatalos Országos Szabályzat szerint.

A verseny programja:

6:30-ig gyülekező és regisztráció a pálya elején, reggeli.
7:30-ig (90 perc a kezdésig) sorsolás, ezt követően a horgászhely elfoglalható.
8:50 1. Hangjelzés: megkezdődik az alapozó etetés.
9:00 2. Hangjelzés: megkezdődik a horgászat
13:55 3. Hangjelzés: 5 perc múlva vége a versenynek
14:00 4. Hangjelzés: vége a versenynek
15:00 ünnepélyes eredményhirdetés (RDHSZ vezetői közreműködésével)
15:30 ebéd a pályán

 

Nevezés: elektronikus formában itt: https://goo.gl/forms/HMbVUiBHVQCGz4gi2

A nevezéseket a versenypálya aktuális befogadóképességének és - állapotának megfelelően, beérkezési sorrendben fogadjuk el. E-mailben, telefonon és egyéb módon jelezett indulási szándékot nem fogadunk el nevezésnek. Információkért keressék Végh Tamást, az RDHSZ Versenysport Bizottság feeder versenyfelelősét, címen vagy a +36-30/415-07-91-es telefonszámon!

Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy a rajthelyek kitisztítása céljából, aki teheti, hozzon magával nádvágót vagy sarlót. (A Csőhídi versenypálya takarítása a tavasz folyamán megtörténik, így a horgászállások túlnyomó többsége horgászható lesz. Várhatóan a versenyt megelőzően is sor kerül egy kisebb takarításra, azonban garantálni nem tudjuk, hogy a verseny reggelén is minden hely makulátlan állapotban fogadja a versenyzőket. A versenyzésre alkalmatlan helyeket kihagyjuk.)

Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget.

Minden érdeklődőt szeretettel vár az RDHSZ Versenysport Bizottsága és a rendezők!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.