Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a csepeli Csőhídi versenypályán a 2019. évi, 4. RDHSZ FEEDER CSAPATBAJNOKSÁG. (Amennyiben a Csőhídi versenypálya állapota, vagy bármilyen egyéb körülmény nem teszi lehetővé a verseny lebonyolítását, az RDHSZ FEEDER CSAPATBAJNOKSÁG a Dömsödi övcsatorna Duna-ág felöli, dömsödi szakaszán található versenypályán kerül megrendezésre. Változás esetén a versenykiírás módosításra kerül és a már nevezett csapatok vezetőit e-mailben értesítjük.)

Időpont: 2019. május 5., vasárnap

Nevezési határidő: 2019. április 28.

A nevezés kezdete RDHSZ tagoknak: a versenykiírás közzétételétől

A nevezés kezdete vendéghorgászoknak: 2019. április 15.

Helyszín: Csepel, Csőhídi versenypálya

A verseny időtartama: 5 óra

A csapat összeállítása: 3 fő horgász és 1 fő csapatvezető (csapatvezető nem kötelező)

Nevezési díj: A résztvevők nevezési díjat nem fizetnek.*

  • A versenyzők számára üdítőt valamint reggelit és meleg ebédet biztosítunk.
  • Területi jeggyel nem rendelkező horgászok nulla forintos napijegyet kapnak, tehát nem kell a verseny napjára napijegyet váltani.
  • A verseny díjazása kupák, érmek és oklevelek.
  • A verseny győztesei a következő évben (2020) egy éves RDHSZ területi jegyet kapnak eredményük elismeréseként (kivéve a vendég kategória).


Díjazás: az első három csapat serleget kap, a csapattagokat (4 fő) éremmel jutalmazzuk. A verseny győztes csapata elnyeri az RDHSZ 2019. évi Feeder Csapatbajnoka címet, és egy évig tulajdonosa lesz a vándorkupának.

A versenyen bárki elindulhat, aki a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség valamelyik tagegyesületében tag. Az RDHSZ egyesület tagjai térítés nélkül reggelit és ebédet kapnak.
 
*Amennyiben a szövetségi tagsággal rendelkezők nevezései engedik, 2019. április 15-től, korlátozott számban nevezhetnek és versenyezhetnek az RDHSZ tagsággal nem rendelkező horgászok csapatai is, nevezési díj nélkül, de napijegyet kötelesek váltani. A vendéghorgászok részére az ebéd térítéses, amit a reggeli regisztrációnál kérünk rendezni. A vendéghorgászok külön szektorban foglalnak helyet, és értékelésük is külön történik. Térítésmentes napijegy a helyszínen váltható.

Az RDHSZ, a gyerek (2019. december 31.-ig 15.-ik életévet be nem töltött) horgászainak az indulását támogatja. Csapatonként egy fő gyerekhorgászt lehet nevezni. Az a csapat, aki gyerekhorgászt vagy női horgászt indít, az elért összes pontszámból egy pont jóváírást kap. Egy csapat egy kedvezményt vehet igénybe.

A verseny szabályzata: A verseny lebonyolítása a hivatalos Országos Szabályzat szerint.

  • A verseny feeder kategóriában kerül megrendezésre: egy csapat 3 fő horgászból és egy fő csapatvezetőből áll.
  • Az indulóknak nem kell rendelkezniük versenyigazolvánnyal, azonban igazolvánnyal rendelkező horgászok engedélyének számát a regisztrációnál meg lehet adni.
  • A verseny 3 szektorban kerül megrendezésre, irányított sorsolással (minden csapattag más szektorban). A csapatvezető köteles karszalaggal megkülönböztetni magát. A csapatvezető, a csapattagjai szektorába beléphet, de semmilyen felszereléshez nem nyúlhat, és nem vihet be semmit.

A verseny programja:

6:30-ig gyülekező és regisztráció a pálya elején, reggeli.
7:30-ig (90 perc a kezdésig) sorsolás, ezt követően a horgászhely elfoglalható.
8:50 1. Hangjelzés: megkezdődik az alapozó etetés.
9:00 2. Hangjelzés: megkezdődik a horgászat
13:55 3. Hangjelzés: 5 perc múlva vége a versenynek
14:00 4. Hangjelzés: vége a versenynek
15:00 ünnepélyes eredményhirdetés (RDHSZ vezetői közreműködésével)
15:30 ebéd a pálya elején

 

Nevezés: elektronikus formában itt: https://goo.gl/forms/Yi2pQ8pOcDhYaYNb2 

A nevezéseket a versenypálya aktuális befogadóképességének és - állapotának megfelelően, beérkezési sorrendben fogadjuk el. E-mailben, telefonon és egyéb módon jelezett indulási szándékot nem fogadunk el nevezésnek. Információkért keressék Végh Tamást, az RDHSZ Versenysport Bizottság feeder versenyfelelősét, (címen vagy a +36-30/415-07-91-es telefonszámon!

Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy a rajthelyek kitisztítása céljából, aki teheti, hozzon magával nádvágót vagy sarlót. (A Csőhídi versenypálya takarítása a tavasz folyamán megtörténik, így a horgászállások túlnyomó többsége horgászható lesz. Várhatóan a versenyt megelőzően is sor kerül egy kisebb takarításra, azonban garantálni nem tudjuk, hogy a verseny reggelén is minden hely makulátlan állapotban fogadja a versenyzőket. A versenyzésre alkalmatlan helyeket kihagyjuk.)

Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget.

Minden érdeklődőt szeretettel vár az RDHSZ Versenysport Bizottsága és a rendezők!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.