Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

Augusztus 6-án a harmadik ütemmel véget ért a nyári Duna-ági halasítás. Ezen a napon több mint 10.000 kg két-háromnyaras horogérett (1,4 kg átlagsúlyú) ponttyal gazdagodott a főág halállománya, és sikerült pótolni a Duna-Tisza csatornára tervezett kétszer elhalasztott telepítést is, 2.041 kg-os mennyiségben. A taksonyi hídhoz szánt szállítmányt a telepítőhelyen elszaporodott sűrű vízi növényzet miatt a szigetszentmiklósi strandnál engedtük be.

A 2020. nyári telepítések során így összesen több mint 25.000 kg pontyot helyeztünk ki a főágra, a mellékvizekre pedig további több mint 5.000 kg került.

A részletes tényadatok ezen az oldalon!

 

A Rózsa-szigeti horgásztanya fejlődésének fontos állomásához ért: elindítottuk saját fejlesztésű online szállásfoglalási felületünket, mely ezen az oldalon érhető el. Az új rendszerrel bármikor, bármilyen eszközről lehetséges a szobák és sátorhelyek lefoglalása pár lépésben, néhány egyszerű adat megadásával. Regisztrált felhasználóink a foglalási folyamat végén bankkártyás fizetéssel egyenlíthetik ki a szállás ellenértékét, melyről e-mailben megerősítő üzenetet kapnak.

A webes szolgáltatás mellett a hagyományos módon (e-mailben, telefonon, személyesen) leadott foglalásokra is lehetőség van, telepvezetőnk továbbra is rendelkezésre áll a megszokott elérhetőségeken.

Legyen Ön is a vendégünk!

 

Július 28-án a FŐHESZ székhelyén Zámbó Péter agrárminisztériumi államtitkár és dr. Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott jelenlétében dr. Szűcs Lajos MOHOSZ elnök átadott 15 db Suzuki Vitara Hybrid AllGrip típusú személygépjárművet, melyek közül kettő a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség munkáját fogja segíteni.

Az 1.4 turbó motorral, 6 sebességes manuális váltóval, 48 V-os hibrid hajtással, automata start/stop rendszerrel és Allgrip 4x4 hajtással szerelt járművek garantálják a takarékos és biztonságos közlekedést.

További képek a Fotóalbumban!

Videó az átadásról:

Megjelent az RDHSZ hivatalos lapja, az Új Duna-ági Híradó nyári száma. A kiadvány letölthető innen.

 

Augusztus 6-án, csütörtökön az utolsó ütemmel folytatódnak a terv szerinti nyári telepítések. Ezen a telepítési napon kb. 9.500 kg két-háromnyaras pikkelyes pontyot szállítunk ki a főág négy különböző telepítési helyére (Molnár-sziget, Taksonyi híd, Szigetszentmárton, Dömsöd). Szándékaink szerint sikerül pótolni a Duna-Tisza csatornára tervezett, kétszer elhalasztott telepítést is, mintegy 2.000 kg-os mennyiségben.

A részletes terv ezen az oldalon olvasható.

 
Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.