Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

(egyfordulós, csapat, finomszerelékes horgászverseny versenykiírása)

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a Dömsödi árapasztó csatorna Szúnyogi zsilip alatti szakaszán található partszakaszon, a murvás út felőli oldalon. (helyszínváltozás jogát fenntartjuk) a 2024. évi RDHSZ EGYESÜLETI CSAPATBAJNOKSÁG.

Mindenkit várunk egy jó hangulatú baráti horgászversenyre!

A verseny időpontja: 2024. augusztus 25. vasárnap

Nevezés csak online regisztráció útján lehetséges az alábbi linken elérhető, nevezési lap kitöltésével:  https://forms.gle/7pw7YacYAboP1B5o9

Nevezési határidő: 2024. augusztus 18.

A versenypálya befogadóképességének ismeretében a szervezők fenntartják a jogot a nevezés korábbi zárására!

A verseny nyílt nevezéses, nevezési díj NINCS!

A verseny 4 fős csapatverseny. A csapatok 2 fő úszós, valamint 2 fő fenekező horgászból állhatnak, a szektorok is ennek megfelelően lesznek kialakítva. A versenyen az RDHSZ-hez tartozó horgászegyesületek tagjai nevezhetnek csak csapatot, azonban egy csapat több egyesület horgászából is összeállhat!

A további megkötés, hogy mindenki egy botos, egy horgos készséggel horgászhat! A fenekező horgászoknál, nincs meghatározott limit a horogelőke hosszára. A fenekező horgászok csak bottal (etetőkosárral) etethetnek!

  • A versenyzők számára üdítőt, reggelit és meleg ebédet biztosítunk.

A verseny időtartama:

4 óra

Etetőanyag felhasználás:

17 liter, az élő csali 2,5 liter, ebből 0,5 liter az etető és 0,125 liter a tűző szúnyoglárva. Felhasználható giliszta mennyisége 0,5 liter (ezt élve kell a limitálásnál bemutatni). Lehetőség szerint kérjük a csapatokat, hogy mind az etetőanyagot, mind pedig az élőanyagot űrmérték beosztásos edényekben készítsék elő a limit ellenőrzésre.

A verseny programja:

7:00 regisztráció, megnyitó, sorsolás - a korábban már alkalmazott online rendszerben a közösségi oldalon követhető a megnyitó és sorsolás is
8.00 a rajthelyek elfoglalása
8:50 csali ellenőrzés megkezdése
9:50 alapozó etetés kezdete
10:00 verseny kezdete
13:55 jelzés az utolsó 5 percre
14:00 verseny vége, mérlegelés megkezdése - a mérlegelés során a versenyző nem hagyhatja el a horgászhelyét, a mérlegelést a versenyszervezők végzik, nem kísérheti őket senki! Ez eredményeket live-ban, az RDHSZ online felületén rögzítjük.
15:00 eredményhirdetés, ebéd

Amennyiben a felkészülés kevesebb időt vesz igénybe, fenntartjuk a jogot a kezdési időpontot módosítására. Ezt a helyszínen a csapatvezetőkkel közösen döntjük el.

Díjazás:

Az első három helyezett csapat serleget, a csapatok tagjai - 4+1 fő - érmeket kapnak. A győztes csapat elnyeri az RDHSZ Egyesületi Csapatbajnokság 2024. évi Bajnoka címet, valamint a csapat tagjainak (5 fő) jutalma egy-egy 2025-ös RSD kedvezményes területi jegy.

FONTOS információk!

A valamint szervezéssel kapcsolatos kiegészítésekről a szervezők 48 órával a verseny előtt részletes tájékoztatást küldenek a regisztráció során megadott email címre.

A horgászattal kapcsolatban keletkező szemét tárolása és annak elszállítása a versenyző feladata és felelőssége.

A versenyszervezők a versenyzők és a környezetük egészségének védelme érdekében hozhatnak különleges szabályokat – melyről külön tájékoztatást küldenek a résztvevőknek -, melyeket a versenyre nevező és azon induló minden horgásznak kötelező betartania.

Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget.

Az eseményen képi és videofelvétel készül melyet az RDHSZ saját eseményeinek kommunikációja során felhasznál.

Minden érdeklődőt szeretettel vár az RDHSZ Versenysport Bizottsága és a rendezők!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.