Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség idén harmadik alkalommal - az egyesületi versenyfelelősök javaslatára - április 20-án rendezte a 3. RDHSZ Családi horgászversenyt, melynek helyszínéül a tavasszal apró halban gazdag Dömsödi övcsatornát választottuk.

Az esemény célja idén sem volt más, mint hogy a gyerekeket úgy csaljuk a vízpartra, hogy a családtagjaikkal (szülők és nagyszülők) párban tudjanak horgászni. Nagyszerű alkalom volt, hogy ismerkedjenek a versenyhorgászat alapjaival. Az eseményre nem várt érdeklődés volt, hiszen előzetesen több mint 50 csapat regisztrált, és a reggeli sorsolásnál is 43 csapat jelentkezett és vágott neki a 3 órás halfogásnak.  Két kategóriára bontottuk a nevezőket. Külön horgásztak azok a párok, akik 10 év alatt gyerkőccel és külön az idősebb 15 évnél fiatalabb gyermek horgászok családtagjaikkal kiegészülve. Külön értékeltük a két kategóriát és a párosok, valamint az egyéni gyerek versenyzők eredményeit, ezzel is szerettünk volna minél több nyereményt átadni horgászainknak.

A versenyt az U10-es kategóriában a Dévérkirály csapata nyert (Schmidt Bendegúz és Schmidt Attila). Az egyéni értékelésben pedig Végh Anna végzett az első helyen.
Az U15-ös kategóriában a K2BaitFactory csapata végzett az élen (Kristóf Richárd és Kristóf Tibor) az míg az egyéni versengést Sás Áron nyerte.

A verseny szervezésében Versenysport Bizottság munkáját idén is az RDHSZ vezetése mellett ajándékokkal a Timár MIX Kft, Exner Horgászúszók, valamint a Carp Zoom termékek forgalmazója a Fisch Kft. támogatta. A Bait Factory pedig az előcsalit biztosította minden csapat számára.
Mind a csaliknak mind pedig a horgászathoz szorosan kapcsolódó ajándékoknak nagyon örültek a horgászatra jelentkező  gyerekek, akik a szövetségtől 1-1 pólót is kaptak ajándékba.  Borbély Mátyás pedig egy igazi helyben sütött kemencés lángosra látta vendégül a versenyző csapatokat.

Minden évben szeretnénk valami újítást bevezetni, idén egyedi tervezési érmeket adtunk a dobogós helyezett versenyzőknek minden kategóriában. A siker első számú visszaigazolása, hogy a gyerekek élvezték a közös horgászatot, tetszett nekik a szép környezet, a barátságos, segítőkész támogatás és persze nagyon örültek minden ajándéknak is. Kértünk és kaptunk visszajelzést a résztvevőktől a jövőbeni fejlesztési lehetőségekről, mely segít a jövő évi versenyünk tervezésénél majd.

Célunk, hogy jövőre elérjük a 100 főt úgy hogy a minőségből a szervezés színvonalból nem engedünk.

Gerendi Zsolt
RDHSZ Versenysport Bizottság

További képek a Fotóalbumban!

Még több kép a Versenysport Bizottság Facebook oldalán!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.