Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

2018.május 20, Csepel Csőhídi pálya

A verseny képei megtekinthetőek a Fotóalbumban!

Az idei évben elhoztuk a versenyt az szövetségünk legjobb, egykor országos versenyeknek is helyszínéül szolgáló csepeli Csőhídi pályára. Sikerült rendbe hozni a pályát a Bizottság és az önkéntes horgászoknak köszönhetően.
Sajnos idén szerényebb létszámmal a előző évhez képest 2 csapattal kevesebbel került megrendezésre a az RDHSZ Szövetségi csapat bajnoksága. A már megszokott 3, komoly versenysport múlttal rendelkező egyesület (Csepel, Molnársziget, Szigetszentmiklós) tudott csapatot nevezni, a csepeli egyesület köszönhetően népes versenyzői bázisnak 2 csapattal is jelen volt a versenyen. Idén a csapat összeállításnál új szabályokat alkalmaztunk és az U15-ös kategória elhagyása mellett, utánpótlás kategóriában csak az U20 és U25 korosztályok mellett 3 felnőtt versenyzőre azaz összesen 5 főre írtuk ki a versenyt. Külön értékelik, ha női versenyzőt neveztek az egyesületek. Egy pontot írtunk jóvá a csapat teljes eredményéből. Az új kiírás megosztotta a csapatokat, sokan hiányolták a legfiatalabb kategória indítását mely kiemelt fontossággal bír a versenyhorgász utánpótlás nevelésében.

Az idei bajnokságot a Molnársziget HE csapata nyerte 10 helyezési számmal és 48.9 kg fogott hal mennyiséggel. Második helyen végzett az örök rivális Csepel HE 2-es csapata 12 helyezési számmal és 43.1 kg fogott hallal míg a harmadik helyezést idén a Csepel He 1-es csapata érte el 13 ponttal és 35,7 kg fogott hallal.

Köszönhetően a szombaton megrendezett egyéni bajnokságnak egy feletetett pályán kell horgászni a csapatnak ami meg is mutatta a fogott súlyokban az eredményt.

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.