Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

Az Ifjúsági és Oktatási Bizottság feladata a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség tagegyesületei tagjainak gyermekeivel, valamint a horgászat iránt érdeklődő 7 és 16 év közötti gyermekekkel, ifikkel, utánpótlás nevelési céllal történő foglalkozás.
Célunk, hogy a gyerekekkel megismertessük a horgászás örömeit, a természet szeretetére és védelmére neveljük őket és biztosítsuk részükre a szabadidő jobb kihasználását.
Aktívan részt veszünk azoknak a tagegyesületeknek a munkájában, melyek horgászversenyeket szerveznek a Kis-Duna menti települések általános iskolái részére.
Külön foglalkozunk azokkal a fiatalokkal, akik érdeklődnek és tehetséget éreznek a horgászsport, horgászversenyek iránt.

 

Gyermektábor

Ifjúsági és Oktatási Bizottságunk hozzájárult közel 3000 gyermekhorgászunk és több mint 500 ifjúsági horgászunk felkészítéséhez, a természet és a környezet szeretetére való neveléséhez. Gyermeknapi rendezvényeink sikeresek, ahol saját gyermekeink és árvaházak meghívott gyermekei vesznek részt. A rendezvényt használt felszerelések és éves gyermek horgászjegyek ajándékozásával tettük emlékezetessé. Gyermektáboraink ingyenesek, két éve már lengyel gyerekeket is vendégül látunk.

Az Ifjúsági és Oktatási Bizottság vezetője:
Pálvölgyi Tibor
Szolgálati telefonszám: 06-30-640-9788
Magán telefonszám: 06-30-350-8819

A bizottság Facebook oldala: https://www.facebook.com/RDHSZGYIB

Rendezvényeink képei megtekinthetőek a Fotóalbumban!

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.