Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

Az Arany Compó díj a legmagasabb szintű elismerés szövetségünk életében. Ezt a díjat 2019-ban alapította az RDHSZ, melyet olyan személynek adományoz évente, aki kiemelkedő munkájával támogatja szövetségünket.

Timár Gábor, a Timár-Mix Kft. tulajdonosa a magyar versenyhorgászsport emblematikus figurája. Sikeres vállalkozó, többszörös magyar bajnok, világbajnok az úszós szakágban. Nevéhez az eredmények mellett sok-sok rekord kapcsolódik a magyar bajnokságokon fogott halak mennyisége és azok összsúlya tekintetében.

Timár Gábor nemcsak a versenyhorgászatban elért eredményeivel vívta ki a horgásztársadalom megbecsülését, hanem horgászsport iránti elkötelezettségével, emberi hozzáállásával is. A saját versenycsapatuk mellett kiemelt figyelmet fordít a versenyhorgászatban aktív és elszánt munkát végző közösségek, egyének önzetlen támogatására. Az RDHSZ Versenysport kiemelt támogatójaként szakmai tudásával, versenyzői rutinjával és a világviszonylatban is elismert termékeivel segíti egyéni versenyzőink és csapatunk eredményes szereplését. A versenysport mellett szívügye az utánpótlás nevelése is, ezen a területen is számos sikert ért el, hiszen több alkalommal világbajnokságokon dobogóra állhatott az általa vezetett korosztályos ifjúsági válogatott, melynek a szövetségünket érintő szereplői is voltak. Az eredmények mellett az emberi értékek is fontosak számára, az elsők között lépett a támogatók közé és segítette a halászati ágazat vezetőjének és családjának megsegítésére szervezett jótékonysági eseményt.

Timár Gábor személye nemcsak az országos, de a szövetségünk versenysport életéhez is szorosan kapcsolódik, támogatása óriási segítség és előny számunkra. Büszkék vagyunk arra, hogy az idei évben neki adhattuk át szövetségünk legmagasabb szintű elismerését, az Arany Compó díjat. Az elismerést az RDHSZ tavaszi küldöttgyűlésén jelentettük be, de Gábor horgászathoz kapcsolódó elfoglaltságai miatt csak most tudtuk neki személyesen is átadni. A személyes találkozó keretében egy interjú is készült a nagyszerű sportemberrel, mely az Új Duna-ági Híradó következő számában lesz olvasható.

 
Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.