Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

Tisztelt Horgásztársak!

A MOHOSZ értesíti a tagszövetségeket, hogy a horgászokmányokat forgalmazó tagegyesületek és azok értékesítési pontjaitól gyűjtsék be az MHK kiváltásának díjának befizetésére szolgáló postai csekkeketmert ezen befizetési lehetőség 2024. január 1-jétől megszűnik.

Ennek indoka, hogy a Magyar Posta Zrt. (posta)  megszünteti ezen fizetési lehetőség biztosítását (MHK). Ez nem vonatkozik a MAHOR csekkfizetési lehetőségére. 

A horgászok jövő év elejétől az MKH kiváltásához, illetve megújításához kapcsolódó 2.200 Ft összegű díj megfizetését Önöknél teljesíteni tudja majd (készpénzzel, bankkártyás fizetéssel), melynek jutalék és elszámolási rendszerét a MOHOSZ megteremtette a HORINFO szakrendszerben. Az Önök szervezetét minden egyes kiváltott és megújított MHK után 300 Ft összegű jutalék illeti meg.

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ha Önök 2024. január 1-étől a horgász részére mégis postai csekket adnak és azt a horgász a postán befizeti, akkor a posta a befizetett összeget a tranzakciós díjjal csökkentve visszaküldi a horgásznak.

A posta által közölt tranzakciós visszautalási díj 1.240 Ft, így a horgász részére 960 Ft kerül visszautalásra és az MHK díja befizetetlennek minősül, amelynek költsége az MHK-t kiadó, megújító szervezetet fogja terhelni.

Kérem, hogy 2024. január 1-jétől a fentiekben foglaltak szerint eljárni szíveskedjenek!

Segítő közreműködésüket a horgászok kiszolgálásában köszönöm!

Üdvözlettel:

Csizmár Erika
a MOHOSZ OHSZK igazgatója

 
Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.