Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

Hírlevél popup

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről!

Az RDHSz Fórumot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a Duna-ági horgászattal kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket ezen a fórumon megtehessék. Ezekre igyekszünk pontos és kimerítő válaszokat adni, hogy hiteles forrásból származó értesülések alapján ítélhessék meg a Duna-ágat és az ezzel kapcsolatos sokrétű munkánkat.

A hozzászóló nevekről

A fórum hozzászólásainak fejléce a regisztráció során megadott felhasználónevet jeleníti meg. Minden felhasználó bármilyen nevet választhat magának, az alább felsoroltakon kívül:

  • védett név, elnevezés,
  • kortárs vagy történelmi - magyar vagy külföldi - közszereplő, közismert ember neve, művész- vagy beceneve,
  • obszcén vagy trágár kifejezés,
  • rasszista illetve mások lelkiismereti, vallási, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását gyalázó vagy sértő kifejezés,
  • az üzemeltető fórumán már létező, vagy ahhoz a megtévesztésig hasonlító név.

Szeretnénk azt, hogy mindenki vállalja önmagát és saját néven szóljon hozzá.

Amennyiben egy hozzászóló bemutatkozásában, hozzászólásaiban -, valós személyére vonatkozó bármilyen adatot tesz közzé üzemeltető fórumán, tudomásul veszi, hogy az bárki által ellenőrizhető, tárolható, felhasználható, és az ebből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget.

A hozzászólásokról

Az üzemeltető saját belátása és érdekei szerint szabadon rendelkezik bármelyik fórumán közzétett hozzászólással.

A hozzászólások valóságtartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal; azonban ha egy adott hozzászólás saját - vagy más - jogos és méltányolható érdekeit sérti, illetve közérdeket sérthet, azt indoklás nélkül törölheti.

A hozzászólás közzétételével a hozzászóló lemond - az üzemeltető fórumán közzétett - hozzászólása feletti rendelkezési jogáról; anyagi vagy más jellegű követelést a későbbiekben ezek tárolására, törlésére, vagy ezek elmaradására; megsemmisülésére alapozva nem támaszthat.

Üzemeltető nyomatékosan felhívja minden hozzászóló szíves figyelmét arra: alaposan és körültekintően mérlegeljék, milyen tartalommal, milyen formában teszik közzé hozzászólásaikat!

Az üzemeltető a fórum moderátorát ruházza fel azzal a joggal, hogy azokat a hozzászólásokat, amelyek megsértik e szabályzatban foglaltakat eltávolítsa.

Az üzemeltető  fóruma moderált. A moderátor tevékenységét az üzemeltető felkérésére végzik. Alapvető feladata biztosítani a folyamatos társalgás lehetőségét, ennek érdekében törli a fórumokon közzétett hozzászólások közül azokat amelyek:

  • akadályozzák a fórum rendeltetésszerű használatát,
  • tartalma jogszabályba, vagy jelen szabályzatba ütközik.
  • A szabályzatba ütköző hozzászólások mellett az azokra adott válaszok is törlésre kerülhetnek, amennyiben tartalmazzák az eredeti törölt hozzászólás szabályzatba ütköző szövegrészét.

Törlésre kerül továbbá:

  • Jogsértő hozzászólás
    Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
  • Bármely hozzászóló valós személyes adatait (például: név, lakhely, munkahely, beosztás stb.) tartalmazó hozzászólások.
    Kivételt képeznek azon esetek, amikor az üzemeltető fórumán az érintett hozzászóló saját maga hozta nyilvánosságra valós személyére vonatkozó adatait, azonban más hozzászóló ebben az esetben sem terjeszkedhet túl az eredeti közlés adattartamán.
  • Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű hozzászólások.
    Azt, hogy egy hozzászólás alpári, agresszív vagy fenyegető (stb.), a moderátor feladata eldönteni.
  • Egyes hozzászólókat sértő, lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan alpári vagy sértő módon kinyilvánított véleményeket - személyeskedést - tartalmazó hozzászólások.
  • Témaromboló hozzászólások:
    Törölt hozzászólás - részbeni vagy teljes - visszamásolása.

RDHSZ

Weblapkészítés és -üzemeltetés: Profit-X Kft.